top of page
220830 Warre en Cesar bos-9206025.jpg

MIJN ACHTERGROND

Ik ben Sara Dieleman. Opgegroeid in Moerbeke-Waas, maar sinds 2016 woon ik in De Klinge (Sint-Gillis-Waas), samen met mijn man Sieuwert en ondertussen ook onze zoontjes Warre en Cesar. 

Ik studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie (Universiteit Gent) in juni 2015. Daarna ging ik aan de slag als zelfstandig kinesitherapeute bij Vitaz en bij 'Praktijk De Witte' in Sint-Niklaas. Ik volgde intussen de opleiding 'Manipulatieve Mobilisaties' bij Belso (2015-2016). Daarnaast volg ik jaarlijks verschillende bijscholingen, oa. Dry Needling (Trigger vzw), Mulligan Concept, pre- en postnatale kinesitherapie, fasciatherapie van de inwendige organen, ... om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun klachten. Sinds 2018 behaal ik jaarlijks het kwaliteitslabel voor kinesitherapeuten via Pro Q Kine. 

In 2018 nam ik op de Koewacht de praktijk van Bea Temmerman over. Begin november 2019 verhuisden we naar onze volledig nieuwe praktijklocatie: Oude Kerkstraat 16/004, 9180 Moerbeke-Waas (Belgische Koewacht).

Als praktijkhouder ben ik lid van Axxon, beroepsvereniging van kinesitherapeuten.


Sinds juni 2022 ben ik gedeconventioneerd. 

Indien u een vraag heeft of een afspraak wil maken, aarzel niet om contact op te nemen met de praktijk. Wij helpen u heel graag!

Over mij: Over
bottom of page